Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Little Black Dress


Λοιιιιιιιιιιιιιιιιπον λέω να γράψω για κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο . Τι είναι αυτό ? Μα , κάτι το οποίο πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της ……. Little Black Dress. Ένα απόλυτα όμορφο φόρεμα που μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσεις . Όλα Όμως ξεκινάνε από μια καλή βάση . Διάλεξε ένα φόρεμα σε απλή γραμμή και καλό ύφασμα . Η κομψότητα είναι σιωπηλή . Όσο πιο λυτό είναι , τόσο περισσότερο μπορείς να πειραματιστείς με αξεσουάρ . Το ύφασμα αποτελεί επένδυση για ένα τέτοιο ρούχο . Αν η σιλουέτα σου το επιτρέπει , διάλεξε ένα φόρεμα που να μην είναι πολύ στενό , αλλά να αναδεικνύει τη γραμμή σου . Εάν το αδύνατο σημείο σου είναι η περιφέρεια σου , να προτιμήσεις ένα φόρεμα τουλίπα to balloon δεν βοηθά όσο νομίζεις ……… Αν έχεις ψηλό λαιμό , στητό κορμό και όμορφους ώμους , το strapless θα σε κάνει να νοιώσεις θεά. Αν πάλι , έχεις έντονο μπούστο να διαλέξεις κάτι που να δένει πίσω στο λαιμό . (Όχι να μην πάρει το strapless , δεν σε κολακεύει! )
Τώρα που διαλέξαμε το ιδανικό LBD για σένα , ώρα για λίγη διασκέδαση . Πειραματίσου!
Φούξια γόβες και τσαντάκι φάκελος με τυπωμένα comics σου δίνει funky και νεανικό στιλ.
Κόκκινες γόβες , μαύρη ‘’it bag ‘’ κόκκινο κοκάλινο βραχιόλι και κόκκινο κραγιόν , θα τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις .
Αν είναι strapless , γύρισε το , έτσι , ώστε να γίνει πολύ ψηκολαβαλη φούστα (μέχρι λίγο κάτω από το στήθος ) και συνδύασε το με ένα ριγέ πουκάμισο , πολύ φαρδιά ζώνη και μυτερές γόβες (6 cm είναι καλά) . Είναι το ιδανικό για το γραφείο . Αυστηρό , απλό , θηλυκό και sexy . Αν , δε , η μέρα καταλήξει σε έξοδο για cocktail , άλλαξε το πουκάμισο , με μόβ σατέν , μοβ τσάντα φάκελο και μοβ γόβες (μην ξεχάσεις τα 6 cm να γίνουν 10)(Ναι το ξέρω ότι θα είσαι κουρασμένη , αλλά μπρός στα κάλλη τι ειν’ ο πόνος .

Αυτά από μένα , όπως καταλαβαίνεις , είναι η ιδανική ευκαιρία να παίξεις με την ντουλάπα σου , και να ξέρεις , ότι , όσες φορές , το βάλεις , πάντα θα φαίνεται διαφορετικό .
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο , στείλε mail στο m.kathreftis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: