Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ain't Misbehavin'

Εχθές ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του musical Harlem Swing ‘Ain’t Mispehavin’ ουσιαστικά οι συντελεστές, έδειξαν στο κοινό τη βιογραφία του Thomas Wright «fats» waller, μέσα από 31 υπέροχα κομμάτια που ερμηνεύτηκαν από Live ορχήστρα και καταξιωμένους στο Broadway (και όχι μόνο) ηθοποιούς. Για τις ερμηνείες δεν υπάρχουν λόγια αρκετά καλά για να τις περιγράψουν άρτια. Τα κοστούμια ήταν Κάτι παραπάνω από υπέροχα και όλη η ατμόσφαιρα, μοναδική.
Λανθασμένα κάποιοι, περίμεναν να είναι μια χορευτική παράσταση. Όχι, δεν ήταν. Και αυτό είναι το μοναδικό, το ότι έδειξε ότι το swing δεν είναι μονόπλευρο και προβλέψιμο. Φυσικά δεν έλειψε ο χορός, αφού το διάλειμμα της παράστασης, όπως και μετά από αυτή, οι Athens lindy hop και οι Athens swing cats αναλάμβαναν ανά μέρα, να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις χορευτικές τους ικανότητες, και με τους δεύτερους, να κλείνουν με τον εντυπωσιακότερο τρόπο τις παραστάσεις του musical με πολύ κέφι και παρέα με τους συντελεστές. 
Για άλλη μια φορά, το swing έδειξε τη μοναδικότητά του και το πόσο ισχυρά σύγχρονο είναι, μέσα από τη retro αισθητική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: