Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τι είναι σεξ ?




Τι είναι σεξ ?
Δυο κορμιά ιδρωμένα να σέρνονται άγρια στον υγρό δρόμο των ζωωδών ενστίκτων τους . Αμήχανη ένωση δυο εφήβων . Πράξη ανώτατης δημιουργίας . Παθιασμένη αμαρτία ή αγοραία απόλαυση. Για τον καθένα είναι κάτι πολύ διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι τόσο ίδιο . Με ένα μυστικό τρόπο , όλα περιστρέφονται γύρο από αυτό .  Ένα τολμηρό βλέμμα ή ένα ποίημα αγνού έρωτα. Τι είναι όμως για τον καθένα από μας , ξεχωριστά? Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί . Γύρω μου , το έχω δει ως πεζή μεταχείριση ή ως ρομαντική προσευχή . Κοιτώντας στο ένοχο παρελθόν μου , αντικρίζω πολλές διαφορετικές εκφάνσεις του και όλες αυθεντικές.
Και αυτό το σημείο είναι που ερωτώ . Το σεξουαλικό μας προφίλ δείχνει πράγματι ποιοι είμαστε? Και η απάντηση θα ήταν πολύ εύκολη αν το προφίλ μας αυτό ήταν μονόπλευρο. Να γίνω πιο συγκεκριμένος.
 Ένας άντρας με άκρατο κυνισμό περιγράφει μία ρηχή εκτόνωση του ερωτισμού του σε μία κοπέλα. Κάτι σύνηθες για εκείνον. Από τον άντρα αυτόν περιμένει κανείς , παραπλήσια στάση ζωής.
Αντίστοιχα , Μια κοπέλα περιγράφει στο ημερολόγιό της , την ένωση της με τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Τουλάχιστον αυτή είναι η περιγραφή της για την προηγούμενη βραδιά. Φυσικά μηλάμε για ένα άτομο με πολύ πιο συναισθηματική κοσμοθεωρία .
Τι συμβαίνει όμως με κάποιος που η σεξουαλικότητά του διέπεται από πληθώρα αντιδράσεων και χειρισμών ?
Τι είναι πραγματικά για εσένα το σεξ ?

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ας παραθέσω λοιπόν μια άποψη στον παραπάνω συλλογισμό...
Το σεξ είναι η φυσική ένωση δύο σωμάτων. Δεν εμπεριέχει κρίση, ενοχή ή ότι άλλο. Αυτά είναι συναισθήματα που προέρχονται από πρωταρχικά τραύματα. Το σεξ από μόνο του είναι η ένωση. Σωματική και πνευματική.
Σήμερον ημέρα οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για χιλιάδες διαφορετικούς λόγους που όλοι είναι σωστοί αλλά εκείνοι δεν το ξέρουν... και εξηγώ: Άλλοι κάνουν σεξ για να βρούνε την αγάπη τους, άλλοι για να την ξεχάσουν, άλλοι για να εξουσιάζουν, άλλοι γιατί δεν μπορούν να αγαπήσουν και πάει λέγοντας...
Η πραγματικότητα για όλους αυτούς είναι μια. Ότι όλοι γνωρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουν μια στιγμή σαν να βρίσκονται στο "σπίτι" τους. Όχι το γήινο.. αλλά αυτό που ήταν πριν έρθουν στην Γη. Το πραγματικό μας σπίτι. Και αυτό γίνετε όταν δυο σώματα ενώνονται και εκσπερματώνουν. Ή το δεύτερο μόνο του.. Στην πραγματικότητα όλοι είμαστε ένα. Όποια κίνηση κάνουμε προς αυτό το "όλοι είμαστε ένα" είναι ένα βήμα προς την δική μας εξέλιξη... θα έλεγα πολλά ακόμα αλλά φτάνει τόσο... όποιος θέλει ρωτάει...
Θα κλείσω με αυτό: Κάνε, ζήσε, ψάξε, αλλά μην βάζεις στην άκρη την καρδιά σου. Ότι κάνεις, κάν' το με πάθος και τιμή στο σώμα που σου δόθηκε για να ζήσεις σε αυτό το πανέμορφο παιχνίδι που λέγετε ζωή!

αλλάζοντας* είπε...

Πιστεύω οτι πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στο σέξ και στον έρωτα.Το σεξ είναι κάτι πιο σύντομο και πιο απλό,χωρίς συναισθήματα.
ΥΓ:Σου έχω δώσει βραβείο:)
Μπές στο blog μας να δείς.Καλή σου μέρα Καθρεφτάκο!