Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Back to School


Και ενώ όλοι γκρινιάζουν που το καλοκαίρι έφυγε (πράγμα για το οποίο διαφωνώ) η Αθήνα γέμισε πάλι κόσμο και ξύπνησε από τη θερινή της νάρκη .. Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν συμβαίνουν κάθε μέρα πράγματα τα οποία δεν μας αφήνουν να βάλουμε ποπουδάκι στο σπίτι . Λαμπρότατο παράδειγμα, το Grande opening του blue fox που τα έσπασε με πολύ χορό και διάθεση στα ύψη ή το ark fest  που απλά δεν έχω λόγια .. Swing Under the Stars - Back to School Edition! . Υπεύθυνοι γι αυτό το γεγονός ? Οι πιο άγριες γάτες τις Αθήνας , που όπου πάνε κάνουν  «ζημιά» ..
Την Παρασκευή στις 22:30 στο Polis , στην ταράτσα της στοάς του βιβλίου (οδός Πεσμαζόγλου) , οι Athens swing cats  θα ντύσουν με τη retro αισθητική και τους ξέφρενους ρυθμούς τους , την πιο όμορφη ταράτσα της πόλης . Συνεπώς αγαπημένε φίλε αναγνώστη τώρα έμαθες πώς θα περάσεις το Βράδυ της Παρασκευής .
Σημείωση Νο1 . Πολλοί με ρωτούν αν υπάρχει dress code . Η απάντηση είναι πως όχι , αλλά εμείς το αγαπάμε γιατί δένει τέλεια με την περιρρέουσα (σσς.. τι μόρφωση) ατμόσφαιρα. (Είναι ωραίο βρε αδελφέ)  
Σημείωση Νο2 . Ψαχούλεψε λίγο και τη σελίδα στο Facebook , ίσως τη βρεις ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: