Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Delivery failed

Λοιπόν … Σήμερα θα ασχοληθώ με κάτι που ως άτομο και ως Έλληνα με έχει προβληματίσει πολύ και μου έχει χαλάσει αμέτρητες φορές τη διάθεση. Όχι για τον Φ.Π.Α , όπως είπε και κάποιος , μέχρι να φτάσει το 50% έχουμε μέλλον .
Ο σημερινός μου προβληματισμός αφορά το αγαπημένο σε όλους Delivery .
Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά . Είσαι σπίτι και νιώθεις ότι κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο τέταρτο θα πεθάνεις από την πείνα .   Ή , είσαι με παρέα και (πάλι σπίτι) για ταινία επιτραπέζιο κλπ. Τέλος πάντων , θέλεις να φας απ έξω  βρε αδελφέ .
Αφού λοιπόν  έχεις ανασύρει τον τόμο με τα διαφημιστικά φυλλάδια από τη θέση τους και έκανες ολόκληρο meeting  για να  αποφασίσεις από πού και τι θα φας , παραγγέλνεις . μετά από 3ωρη συζήτηση για να καταλάβουν ότι πρέπει να τα πάει στην ταράτσα (γιατί εκεί μένεις) και όχι σε κάποιον όροφο (εδώ ο γράφον απλά λέει τον πόνο του), στο κλείνει και εσύ περιμένεις την παραγγελία να έρθει . Μετά από καθυστέρηση μεγαλύτερη από την καθυστέρηση , ως καθυστερημένο το delivery boy χτυπάει το κουδούνι του τελευταίου ορόφου και όχι της ταράτσας γιατί μάλλον δεν πίστευε ότι κάποιος μένει εκεί.(εδώ ο γράφον ξαναλέει τον πόνο του).
Ανοίγεις τις εκατομμύρια σακούλες που σου έφερε και αρχίζεις να μοιράζεις. Ταυτόχρονα παίζεις και το πολύ διάσιμο παιχνίδι  “ποιανού η παραγγελία θα είναι λάθος? “ . Εκεί συνειδητοποιείς , όχι μόνο ότι κάτι ήρθε λάθος , ‘η ότι απλά δεν ήρθε ποτέ .. Αλλά ότι η μπριζόλα είναι σόλα , το σουβλάκι έχει περισσότερη σος από τα υλικά , το σούσι σου έχει πανιασμένο φύκι και άλλα τέτοια ..
Και έχω να κάνω τα εξής ερωτήματα :  Γιατί να πρέπει να φάω τη μαλακία που μου φέρανε? Γιατί θα πρέπει να την πληρώσω κιόλας? , γιατί να είναι αγενείς εκτός από μαλάκες? Πού θα φτάσει πια αυτός ο Φ.Π.Α. ?
Αυτά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: